Tweemaal op podium in Vorselaar

Ons tweede veldritweekend zat er al op na de zaterdagcross in Vorselaar. In de regionale wedstrijd georganiseerd door de Wellens-dynastie haalden we met Viktor Vandenberghe en Niels Ceulemans tweemaal het podium.

Zeggen dat er voor Viktor bij de nieuwelingen waarschijnlijk nóg meer in kon zitten, maar hij viel in de laatste ronde letterlijk weg uit de kopgroep. Voor Niels (foto) is de derde plek bij de juniores meer dan waarschijnlijk een flinke opsteker, nadat zijn zomer niet alleen werd gedwarsboomd door de coronacrisis, maar ook door gezondheidsproblemen. Al onze uitslagen vindt u hieronder, al zeggen die lang niet alles: wie zoals enkele van onze jongens pech had bij de lottrekking, kwam meteen na de start in enorme opstoppingen terecht. Daarnaast werd eerstejaarsbelofte Arne Baers flink afgeremd door een lekke band.

Zondag komen twee van onze jongens nog in actie op een andere fiets: Yorben Lauryssen tijdens het BK op de weg in Koksijde, Kay De Bruyckere op de MTB op de VAM-berg, hoog in het noorden van Nederland.

Uitslagen Vorselaar:

Eerstejaarsnieuwelingen:
4. Thorben Allaer
8. Tibo Vancompernolle

Tweedejaarsnieuwelingen:
3. Viktor Vandenberghe
6. Yordi Corsus
14. Toon Heirbaut

Juniores:
3. Niels Ceulemans
22. Pieter Pauwels

Elite en beloften:
17. Arne Baers