Podiumplaatsen voor Yordi, Naud en Tibo in Gavere en Loenhout

Met podiumplaatsen van Yordi Corsus in Gavere en Naud De Clercq en Tibo Vancompernolle in Wuustwezel deden onze jongeren het ook in het voorlaatste crossweekend niet slecht. 

 Het weekend begon met een fraaie tweede plek van onze Belgische kampioen Yordi Corsus in de Superprestigemanche in Gavere. David Haverdings was te sterk, maar achter de sterke Nederlander toonde Yordi zich de 'best of the rest'. Viktor werd zesde, Niels achtste en Kay elfde. 

Zij konden wel een dosis pech inroepen. Vooral Kay, die maar liefst vier keer lek reed. Ook Niels en Viktor moesten afrekenen met een leegloper. Voor Kay en Viktor was dit trouwens hun laatste wedstijd van het seizoen. 

Niels zesde in Brussel
Zondag waren Wuustwezel-Loenhout én Brussels de places to be. Arthur De Boer won in Wuustwezel bij de eerstejaars nieuwelingen, Naud werd knap tweede op een half minuutje. Xander finishte in dezelfde wedstrijd als tiende, Dries eindigde ondanks een rampstart nog als zestiende.

Bij de tweedejaars noteerden we opnieuw een knappe derde plaats van Tibo Vancompernolle. Ook voor Tibo zit zijn seizoen er bij deze op. 

Niels Ceulemans tot slot werd zesde in de juniorencross in Brussel, waar de overwinning eens te meer voor David Haverdings was. Ook Toon zou er aan de start staan, maar hij gaf ziek forfait.

Foto's: © Photopress  / Bert Contrainers-Doltcini