Twee nieuwe namen: Maxim Dewulf en Thibaut Dhooge

Lares - Doltcini verwelkomt twee nieuwe renners: junior Maxim Dewulf en aspirant Thibaut Dhooge mochten een krabbel zetten onder een contract bij onze opleidingsclub.

Maxim Dewulf (foto) sluit per direct bij ons aan. Hij maakt de overstap van het Mez-team dat ophoudt te bestaan. De West-Vlaming is eerstejaarsjunior en is verzekerd van een verblijf tot het einde van zijn junioresperiode bij ons team. Maxim is geen veelwinnaar, wel een laatbloeier die onze ploegleiding gestaag wil laten verder groeien.

Thibaut Dhooge maakt op 1 januari 2017 de overstap naar onze club. Hij is nu laatstejaarsaspirant en kroonde zich recent in Lokeren tot Oost-Vlaams kampioen veldrijden. Komende winter wordt hij nieuweling. Tot eind december blijft Thibaut de rood-witte kleuren van zijn huidige club de Tieltse Renners verdedigen.

De twee tekenden hun overeenkomst vandaag woensdag in Koksijde, waar Lares - Doltcini verzamelen blies voor een verkenning van de wereldbekermanche van zondag. Daarvoor zijn vier van onze juniores geselecteerd: Gerben Kuypers en Florian Vermeersch (A-team België), Arno Debeir (B-team) en Mees Hendrikx (Nederland).