Topnieuws: Lares blijft hoofdsponsor tot eind 2018!

Excellent sponsornieuws: hoofdsponsor Lares verbindt zijn lot voor twee jaar extra aan onze opleidingsploeg. Halfweg 2014 stapte de alarmsystemenspecialist uit Oudenaarde in ons project als hoofdsponsor, en in die twee jaar beleefden we samen al tal van hoogtepunten. Daar komt nu dus een vervolg aan, want vandaag tekende CEO Jan Harboort bij voor twee jaar als eerste naamsponsor, tot eind 2018.

"We hebben nog steeds honderd procent vertrouwen in dit project", vertelt een trotse Jan Harboort. "Sportief waren de resultaten tot dusver super, en ook commercieel werden de doelen bereikt. Qua naamsbekendheid heeft deze sponsoring zeker zijn vruchten afgeworpen. We zijn in het veldrijden intussen een beetje een begrip geworden." Lares is gespecialiseerd in beveiligingssystemen voor particulieren en kleine KMO's en biedt een totaaloplossing aan, van anti-inbraak tot branddetectie.

Ook voorzitter Jurgen Mettepenningen is uiteraard een gelukkig man: "Ik ben heel tevreden dat we kunnen verdergaan op de ingeslagen weg. Dit geeft veel vertrouwen om de ploeg nog verder uit te bouwen in de toekomst. Bedankt Jan en Dorine van de firma Lares!"

Op de foto: CEO Jan Harboort van Lares en zijn echtgenote Dorine, tussen onze sportief coördinator Mario De Clercq, voorzitter Jurgen Mettepenningen en administratief coördinator Dieter De Clercq in.