Onze nieuwe hoofdsponsor vanaf 2021: Bert Containers!

Topnieuws voor ons opleidingsteam: ook de komende jaren blijven we verzekerd van stabiele hoofdsponsors om onze jongeren op de best mogelijke manier voor te bereiden op een toekomst als crosser. En dat dankzij het engagement van Bert Containers, dat de komende twee jaar de nieuwe eerstenaamsponsor van onze jeugdploeg wordt. Gekoppeld aan Pauwels Sauzen vormt dat vanaf 1 januari 2021 ongetwijfeld een razendsnelle tandem: Bert Containers - Pauwels Sauzen.

Teammanager Jurgen Mettepenningen: “Bert Containers is samen met De Vreese Logistics al geruime tijd een trouwe partner van Pauwels Sauzen - Bingoal. Nu wordt gekozen om zich volop te engageren als hoofdsponsor van onze jeugdploeg. Ik kijk vooruit naar wat ongetwijfeld een stabiele samenwerking wordt, die veel mogelijkheden zal bieden voor onze jeugdrenners.”

Bert Containers, gevestigd in Ronse en Oudenaarde, is met een eigen recyclagepark en een uitgebreid aanbod aan containers om te huren, de specialist in afvalverwerking. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Bert Containers terecht voor plaatsing en afhaling van containers, afvalverwerking en recyclage van afval.