Callant lanceert nieuwe website Fietsomnium

Na het veldritseizoen staat het fietsseizoen terug voor de deur. Hét moment om onze fans attent te maken op het belang van hun gemoedsrust op de fiets. Goed nieuws! Want één van onze partners kan die gemoedsrust bieden en die ervaring delen wij graag met onze fans!

Callant Fietsomnium is sinds 2019 één van onze partners op het shirt van Callant-Pauwels Sauzen Cycling Team. Als pionier van de fietsverzekering in België heeft Fietsomnium zich verder ontwikkeld tot dé toonaangevende aanbieder op de online markt van fietsverzekeringen.

De website www.fietsomnium.be kreeg deze winter een volledige make-over: hedendaags, dynamisch en doeltreffend. De look & feel is zo opgezet dat de klant op een efficiënte manier een polis volledig online kan afsluiten. De betaling kan onmiddellijk via online Bancontact waardoor u net zoals onze renners meteen zorgeloos de fiets op kan.

Wat er ook gebeurt, u blijft fietsen!

Is uw fiets minder dan 2 jaar oud en overweegt u na het lezen van dit bericht een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het verzekeren van uw fiets? Er is keuze tussen 2 verzekeringsformules:
-Bike Care
-Premium Bike Care
Ontdek het verschil tussen beide formules en bereken vrijblijvend een offerte voor een fietsverzekering op maat. Gebruik hierbij de dealer code P42RS9.

De renners van Callant-Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team wensen jou een veilig en ontspannend fietsseizoen!