2018: nieuwe naam, nieuwe sponsors, nieuwe renners!

1 januari: dat is traditioneel niet alleen een dag om elkaar veel goeds te wensen, maar ook om enkele nieuwe renners en sponsors welkom te heten in ons midden. In 2018 is dat niet anders. Integendeel: met de komst van hoofdsponsor Callant Verzekeringen gaan we de komende jaren zelfs onder een nieuwe naam door het leven: Callant - Doltcini. Onze vorige hoofdsponsor Lares werd in Diegem met een geslaagd filmpje bedankt voor de trouwe steun van de voorbije jaren.

Ook derde sponsor Group S is nieuw, net als helmenleverancier Lazer en sportvoedingssponsor Svensson. We verwelkomen vandaag ook vier nieuwe renners, waarvan we de komst al hadden aangekondigd: nieuwelingen Jetze Van Campenhout en Lorenzo Masciarelli, plus aspiranten Niels Ceulemans en Yordi Corsus dragen vanaf vandaag onze vernieuwde kledij! Er is ook één vertrekker: Arno Debeir koerst vanaf Nieuwjaarsdag voor onze moederploeg, die voortaan Marlux - Bingoal heet.

In naam van teammanager Jurgen Mettepenningen wensen wij al onze renners en hun entourage, onze medewerkers, onze sponsors en onze supporters een gezond, gelukkig en sportief 2018!